Proponujemy Państwu spędzenie majowego długiego weekendu w aktywny sposób, ze szczególnym zwróceniem uwagi na dobroczynne działanie jogi dla naszego organizmu. Zajęcia jogi prowadzone przez Marka Migała jak zwykle obfitować będą w szeroki komentarz dotyczący pracy w różnych problemach narządu ruchu. Uzupełnieniem prozdrowotnych właściwości jogi będzie dieta oczyszczająca bazująca na owocach, warzywach, kaszy jaglanej i świeżo wyciskanych sokach, bez nabiału, glutenu, cukru i przetworzonej żywności.
--------------------------------------------------------------------------------
Zajęcia jogi poprowadzi Marek Migała – dyplomowany nauczyciel Jogi Iyengara ze stopniem Junior 2. Praktykuje jogę od 24 lat, uczy od 18 lat. Specjalista rehabilitacji z wieloletnim doświadczeniem terapeutycznym. Specjalizuje się w terapeutycznym aspekcie jogi. Cały czas doskonali swoją wiedzę na temat jogi poprzez udział w warsztatach prowadzonych przez znakomitych nauczycieli zarówno z Polski jak i z zagranicy. Również dokształca się nadal w ramach swojej pracy zawodowej, uczestnicząc w różnych kursach i szkoleniach. Obecnie prowadzi zajęcia jogi w Joga Centrum oraz pracuje we własnym gabinecie w Warszawie opiekując się m.in. tancerzami, sportowcami a w szczególności ludźmi ćwiczącymi jogę.(więcej)
PLAN WARSZTATU
Piątek 29 kwietnia:
17:30 – 19:00 – sesja jogi
19:30 – kolacja
Sobota 30 kwietnia – poniedziałek 2 maja:
08:00 – 09:00 – praca z oddechem
09:00 – 09.30 – herbata/owoce
09:30 – 12:30 – sesja jogi
13:00 – obiad
16:00 – 18:30 – sesja jogi
19:00 – kolacja
20:00 – medytacja
Wtorek 3 maja:
08:00 – 09:00 – praca z oddechem
09:00 – 09.30 – herbata/owoce
09:30 – 12:30 – sesja jogi
13:00 – obiad i zakończenie warsztatu
Proponowany plan warsztatu może ulec zmianie w zależności od potrzeb uczestników.
WYŻYWIENIE
Dominować będzie kuchnia wegańska. Podstawą posiłków będą świeże warzywa i kasza jaglana oraz świeżo wyciskane soki. Będą to zdrowe, pełnowartościowe i smaczne posiłki przygotowane pod czujnym okiem właścicielki ośrodka Eli Michałkiewicz. Jej pasją obok jogi jest propagowanie zdrowego stylu życia. Zawsze chętnie służy informacjami i radami jak prawidłowo łączyć i komponować produkty aby jedzenie służyło naszemu zdrowiu.
KOSZT WARSZTATU
Koszt warsztatu to:
880 zł/osoby – obejmuje wyżywienie, zakwaterowanie oraz pełen program kursu.
Zaliczka w wysokości 100 zł/osoby płatana w ciągu 7 dni od zgłoszenia.
Istnieje możliwość pozostania kontynuowania diety oczyszczającej i pozostania w ośrodku do 7/8 maja. W tym celu proszę o wcześniejszy kontakt.
REZERWACJA
W związku z ograniczoną liczbą miejsc zachęcamy do wcześniejszych zapisów. Aby zarezerwować miejsce należy przesłać zgłoszenie na adres lub zadzwonić pod nr tel. 506 102 529 oraz wpłacić zaliczkę na konto nr: 98 1160 2202 0000 0002 3627 9885 (Elżbieta Michałkiewicz, 04-865 Warszawa, ul. Romantyczna 2a). W tytule przelewu prosimy wpisać: „rezerwacja pobytu 29.04 – 3.05.2016” (jeżeli przelew nie jest dokonywany z konta osobistego uczestnika warsztatu, prosimy o wpisanie dodatkowo imienia i nazwiska osoby, za którą została zapłacona zaliczka).
W przypadku braku wpłaty w ciągu 7 dni od przesłania zgłoszenia rezerwacja zostanie anulowana.
Pozostała kwota płatna gotówką na miejscu.
DOJAZD
Wieś Rajszew znajduje się w gminie Jabłonna, przy drodze nr 630 Warszawa – Nowy Dwór Mazowiecki (mapa). Dojechać można linią autobusową Translud z Warszawy – czas przejazdu ok. 40 minut (http://www.translud.pl/rc14/modules/news/ Linie 2 i 6 – odjazd z Warszawy z przystanku pod Domami Towarowymi Centrum)
Zapraszam do wspólnej praktyki,
Marek Migała
całe info